WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van ADTrucks maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Ons bedrijf

Meer dan 20 jaar know-how én een passie voor carrosserie en opleggers,

A&D Trucks & Trailers,

Uw partner in trailerservice! .
Onze voornaamste activiteiten

De voornaamste activiteiten zijn opbouw, onderhoud en herstellen van alle getrokken materiaal. Sinds 2012 beschikt A&D Trucks & Trailers over de erkenning “Conformiteit van de productie” (COP) en dit voor het  toepassingsgebied: bouw, opbouw en ombouw van voertuigen van categorieën N en O. Daarnaast verzorgt het bedrijf remtesten, brengt het voertuigen in orde om voor de technische keuring voor te rijden en voert het herstellingen uit van schadegevallen zowel aan chassis als aan opbouw.

Tweedehands

Dankzij onze verschillende tweedehandsvoertuigen op voorraad vind je bij ons de beste prijs voor de oplegger die je zoekt!

Betrouwbare leverancier

Het bedrijf van zaakvoerders Christ en Daniel Vandamme heeft zich tot op heden doen gelden als een betrouwbare en officiële Belgische invoerder en leverancier voor Pacton Trailers, System Trailers, Max-Trailers, Frappa carrosserieën. Sinds 2015 kwam ons eigen merknaam van opleggers: A&D Trucks & Trailers op de markt.

Vestiging te Izegem (BE)

In het kader van onze constante bekommernis, een optimale dienstverlening te bieden, zijn we begin maart 2012 verhuisd van Rumbeke naar een grotere vestiging in de Noordkaai te Izegem.

Eind 2016 werd beslist om onze werkplaats te Izegem verder uit te breiden, alsook nieuwe burelen bij te plaatsen.

 

 

 

Thorough knowledge of the transport sector

All trailer constructions occurs in own workshop

COP for the construction and modification of vehicles N & O

"Recognized manufacturer" with an accreditation as COP organisation

More than 20 years know-how

24h / 24h trailer and ramp service