WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van ADTrucks maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Our trailers are the space to grow your business

A & D Trucks & Trailers heet je welkom!

A & D Trucks & Trailers biedt kwaliteitsvolle en betaalbare service

Opleggers

De opleggers type O2, O3 en 04 aangeleverd door A & D Trucks & Trailers zijn ontworpen en gebouwd voor duurzaam en intensief gebruik en beschikbaar in verschillende varianten en afmetingen, dit elk voor hun toepassingen: schuif – of vast dak, kooi-aap, laadbrug, starre- of naloopassen, ADR uitgevoerde opbouw,...

Afhankelijk van uw eisen levert A & D Trucks & Trailers opleggers aan met de hoogste kwaliteitsstandaarden en dit aan een uiterst competitieve prijs.

Elke oplegger wordt uiteraard voorzien van een Europese Typegoedkeuring (COC).

Bekijk Opleggers

Opbouw

Alle opgebouwde N1, N2 en N3 voertuigen aangeleverd door A & D Trucks & Trailers zijn ontworpen en gebouwd voor duurzaam en intensief gebruik en beschikbaar in verschillende varianten en afmetingen, dit elk voor hun toepassingen. (laadbrug, vangmuilkoppeling,...).

A & D Trucks en Trailers levert uw voertuig aan met de hoogste kwaliteitsstandaarden en dit aan een uiterst competitieve prijs. Alle voertuigen worden uiteraard voorzien van een Europese Typegoedkeuring (COC).

Bekijk Opbouw

Tweedehands recent toegevoegd

Thorough knowledge of the transport sector

All trailer constructions occurs in own workshop

COP for the construction and modification of vehicles N & O

"Recognized manufacturer" with an accreditation as COP organisation

More than 20 years know-how

24h / 24h trailer and ramp service