WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van ADTrucks maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

HistoriekMet meer dan 20 jaar know-how én een passie voor carrosserie en opleggers begon Daniel Vandamme in 1999 op de toenmalige vestiging in de Izegemsestraat te Rumbeke met A & D Trucks & Trailers.

In 2001 kwam zoon Christ mee aan het roer. Het familiebedrijf kende een zeer snelle groei en al snel bleek deze vestiging te klein. De overgang naar een grotere site in de Schaapbruggestraat te Rumbeke werd een noodzaak.

Om een nog betere service te bieden werd in 2009 een tweede werkhuis en servicepunt geopend in de transportzone haven Zeebrugge.

In 2011 werd A & D Trucks & Trailers. erkend als “erkend constructeur” met het ISO 9001:2008 kwaliteitscertificaat. Een bewijs dat A & D de zaken intern goed op orde heeft, de klant principieel centraal stelt, betrouwbare resultaten kan presenteren en voortdurend werkt aan de verbetering van hun dienstverlening.

In het kader van onze constante bekommernis, een optimale dienstverlening te bieden, zijn we begin maart 2012 verhuisd van Rumbeke naar een grotere vestiging in de Noordkaai te Izegem.

Eind 2016 werd beslist om onze werkplaats te Izegem verder uit te breiden, alsook nieuwe burelen bij te plaatsen.

Het bedrijf van zaakvoerders Christ en Daniel Vandamme heeft zich tot op heden doen gelden als een betrouwbare en officiële Belgische invoerder en leverancier voor Pacton Trailers, System Trailers, Max-Trailers, Frappa carrosserieën en Benalu. Sinds 2015 kwam ons  eigen merknaam van opleggers: A & D Trucks & Trailers op de markt.

De voornaamste activiteiten zijn opbouw, onderhoud en herstellen van alle getrokken materiaal. Sinds 2012 beschikt A&D Trucks & Trailers over de erkenning “Conformiteit van de productie” (COP) en dit voor het  toepassingsgebied: bouw, opbouw en ombouw van voertuigen van categorieën N en O. Daarnaast verzorgt het bedrijf remtesten, brengt het voertuigen in orde om voor de technische keuring voor te rijden en voert het herstellingen uit van schadegevallen zowel aan chassis als aan opbouw.

In 2017 heeft A & D Trucks & Trailers de ISO-audits glansrijk doorstaan met als resultaat het behalen van het ISO 9001:2015-certificaat!

 

A & D heet U welkom!


Doorgedreven kennis van de transportsector

Alle traileropbouw en constructies in eigen werkplaats

COP voor bouw, opbouw en ombouw van N & O voertuigen

"Erkend constructeur" met ISO 9001:2015 kwaliteitscertificaat

Meer dan 20 jaar know-how

24h / 24h trailer- en laadbrug service