WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van ADTrucks maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer infoLZV Voertuigen

Eén van de belangrijke uitdagingen voor het mobiliteitsbeleid is de steeds stijgende vraag naar transport. Daarom zijn vele organisaties op zoek naar een efficiënter transport over de weg.

Met  Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie (LZV), ook wel Ecocombi genoemd, kan er dankzij het grotere laadvermogen met minder ritten eenzelfde hoeveelheid goederen worden getransporteerd. Dit heeft een positieve impact op het milieu (minder uitstoot), minder drukke wegen (minder files) alsook een kleinere kans op ongevallen.

Een LZV-combinatie is een vrachtwagen die meer vracht kan en mag vervoeren dan een gewone vrachtautocombinatie. Een LZV is maximaal 25,25 meter lang en 60 ton zwaar, terwijl een gewone vrachtwagen maximaal 18,75 lang is en maximaal 50 ton zwaar mag zijn. A&D Trucks & Trailers doet de volledige opbouw alsook homologatie van het voertuig.

Wenst u meer te weten over LZV voertuigen, contacteer ons!

 


Hier komt een boodschap


Meer nieuws

Doorgedreven kennis van de transportsector

Alle traileropbouw en constructies in eigen werkplaats

COP voor bouw, opbouw en ombouw van N & O voertuigen

"Erkend constructeur" als COP bedrijf

Meer dan 20 jaar know-how

24h / 24h trailer- en laadbrug service