WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van ADTrucks maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info

Geconditioneerde opbouw

De geconditioneerde opbouw voertuigen (frigo voertuigen) opgebouwd door A&D Trucks & Trailers zijn ontworpen en gebouwd voor een duurzaam en intensief gebruik. De voertuigen kunnen zowel worden aangeleverd met of zonder apparatuur om de binnentemperatuur te regelen (APT) en zijn beschikbaar in verschillende varianten, afmetingen en isolatiediktes, dit elk voor hun toepassingen. Voor de hygiëne en veiligheid voorzien wij op de geconditioneerde opbouw een polyester of aluminium laadvloer.

Afhankelijk van uw eisen bieden wij U de geconditioneerde opbouw met bijvoorbeeld vangmuilkoppeling, laadbrug, tussenwanden… kortom het voertuig volledig aangepast aan uw behoeften en dit voorzien van een Europese Typegoedkeuring (COC).

Door onze vele jaren ervaring met de opbouw van N en O voertuigen, leveren wij u de frigo opbouw naar uw behoefte en binnen uw budget!

Gerelateerde artikelen

Doorgedreven kennis van de transportsector

Alle traileropbouw en constructies in eigen werkplaats

COP voor bouw, opbouw en ombouw van N & O voertuigen

"Erkend constructeur" als COP bedrijf

Meer dan 20 jaar know-how

24h / 24h trailer- en laadbrug service